Willkommen, bienvenue, welcome! Even voorstellen Deel 4

Het is alweer tijd om iemand uit de cast van Can Can Dinnershow voor te stellen.

Evelina Martinova


Evelina Martinova - Danseres

Letse Evelina gaat haar voorbestemming om een doctor te zijn niet volgen en kiest voor dans. Ze studeert aan de JVL academie in Letland. Later verhuist ze naar Nederland en behaalt haar diploma's als uitvoerend danseres bij Fontys Dansacademie. Tevens als choreograaf en dans docent aan JVL Letland in dezelfde periode.
Evelina houdt van dans in alle vormen en stijlen. Ze danst graag modern, jazz/modern choreografie, waarmee je bepaalde emoties in jezelf en publiek opwekt.

" Ik vind het ontzettend leuk om mensen te entertainen. Het geeft je een goed gevoel om anderen swingend naar huis te zien gaan na een spetterende Can Can show." 

Verder in mijn dagelijkse leven hou ik van gezelligheid met vrienden, lekker eten en drinken , zoals Franse wijnen (Rood). Ze zijn niet alleen lekker, maar ook ideaal om je spieren en geest te ontspannen na een lange dansdag.


Evelina danste o.a. bij het Holland Showballet, het Lina Limosani (Australian Dance Theatre)project en Herman van Veen Vandaag” TV programma en was
choreografe van RobotCity 2014.