Willkommen, bienvenue, welcome! Even voorstellen Deel 7

Even voorstellen - 7

Picture-Taker-qmhqje

Astrid van Stijn - Danseres

Astrid studeerde dans aan de vooropleiding van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en aan de Rotterdamse Dansacademie (Codarts), waar zij in 2007 haar HBO diploma heeft behaald (uitvoerend danseres). 
Als freelance danseres heeft Astrid in vele verschillende producties en shows gestaan, van klassiek ballet, moderne dans en schoolvoorstellingen, tot musicals, dinnershows, salsashows, events en illusieshows, o.a. voor Opus One, De Kiss Moves, Flow Performing Arts, Gloss Entertainment en Massive Movement. Sinds 2010 danst Astrid met regelmaat in de diverse shows van La Vinia Dans.

Ik ben erg blij dat ik bijna 5 jaar geleden met Iris Houtgast (La Vinia Dans) in aanraking ben gekomen. Vele verschillende shows heb ik mogen geven, in diverse dansstijlen en op de meest uiteenlopende locaties! 
Ik kijk al helemaal uit naar de dinnershows die we gaan opvoeren in de Winkel van Sinkel. 
Heerlijk om weer met Iris en de dansers de studio in te mogen duiken, om zo (als kers op de taart) het publiek te mogen verassen met, en laten genieten van, een mooie avond gevuld met zang, dans, muziek en lekker eten!

Eerlijk is eerlijk, ik ben geen Tour de France-wielrenner-typje ;) Wel krijg ik bij het zien van de beelden op tv altijd weer heimwee naar de vele waanzinnige vakanties die ik als kind met mijn ouders en broer in Frankrijk heb beleefd! Ik kan me nog goed herinneren dat we met de auto over de Alpe d'Huez reden en dat ik vol verbazing naar de wielrenners keek; Omhoog lijkt me killing, maar naar beneden lijkt me pas echt eng! En dan zagen we zelfs auto's stilstaan met oververhitte remmen... hoe doen die wielrenners dat dan?! Ik hou het liever bij een glas Franse wijn, op de bank, voor de televisie!