Willkommen, bienvenue, welcome! Even voorstellen Deel 1

Willkommen, bienvenue, welcome!

Even voorstellen

Maak elke week kennis met iemand uit de Cast van “Can Can Dinnershow” die in de maanden April t/m Juni 2015 5x maal plaats zal vinden in De Winkel van Sinkel in Utrecht.
Vandaag is dit
Alies Thomas, de zangeres in de groep.

Even voorstellen elke woensdag en vrijdag!
Op
facebook, twitter, LaViniaDans Blog

Kaarten zijn binnenkort te reserveren via de
website van De Winkel van Sinkel.

Picture-Taker-5GHKVk

Alies Thomas - Zangeres / Danseres

Geboren op 16 augustus 1985 te Leidschendam. Na de vooropleiding van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag te hebben voltooid krijgt ze op 15 jarige leeftijd een contract bij Het Internationaal Danstheater. De wil om verder te ontwikkelen wint het en na het HBO Lucia Marthas is ze te zien in diverse musicals als High School Musical, Mary Poppins en Saturday Night Fever. Inmiddels werkzaam als free lance zangeres en danseres en gevangen door een nieuwe passie: vocal coachen. Ze volgt de 3 jarige Complete Vocal Technique singer/teacher opleiding bij het Complete Vocal Institute te Kopenhagen en geeft zangles op het HBO Lucia Marthas – Institute for Performing Arts te Amsterdam en Groningen.

“Ik kom uit een zeer sportief gezin en het was vroeger in de zomervakantie niet meer dan normaal thuis te blijven voor de Tour de France, of juist op te zoeken met een road trip door het mooie Frankrijk. Een gezellig wilde kakofonie in de auto met theorieën over speltactieken en roddels over de gele en bolletjestrui-dragers. Ik heb ontzettend veel respect voor die jongens die alles laten voor hun droom: wielrennen. Zo heb ik dat op mijn manier ook met dansen en zingen ervaren. De kans die ik hier krijg om op te treden is heel bijzonder voor mij. Na de voorstelling vieren we dat met een kaasplankje en een wijntje, een geluksmoment"